Soft red

Digger komboen av chunky strikk, cordbukser og trendy rumpetaske! Denne looken er perfekt for hverdagen, og det er bare å bytte ut strikkagenseren med en stilig bluse så er du klar for festen.

Strikkagenseren er fra Basic Apparel og er i deilig ullkvalitet. Den har en høy hals og nydlig mønster på fram- og bakside, men også på ermene. 

Denne buksen fra Lois har vi ventet spent på! Cord og sleng, blir det bedre? Den har en utolig god fasong med høyt liv, god stretch og fine lommer bak. Den er osm sagt perfekt til både hverdags og fest.

Rumpetasken er fra Gine Margrethe x Beck Söndergaard. Den er laget i en utrolig fin kvalitet med dybde som gjør den spennende. Dette gjør den perfekt til å bryte opp antrekk og trekke fokus til midjen. Den kan også brukes på tvers, eller man kan ta av reimen bak og feste den i sidene så blir det til en liten veske!

Skoene fra Pavement er laget i mykt skinn, noe som gjør at de er behagelige på og blir bare bedre dess mer man bruker de. De har en spiss tupp, og en liten hæl. Hælen er akkurat passe å bruke til hverdags og til fest, men er fortsatt kjempegode å gå i.

Materiale:
Genser - 45% ull, 55% polyester
Bukse - 98% bomull, 2% elastane
Rumpetaske/veske - 100% bomull
Sko - skinn


Lois Safron Rawal

+ Beskrivelse

PrisNOK1 399,00 inkl. mva.

Pavement Black 020 Karen

+ Beskrivelse

PrisNOK1 599,00 inkl. mva.